Szereti a gyermeked a mesét?

Te pedig egy kis szabadidőt szeretnél?


Regisztálj és légy tagja a meseklubnak, ahol számtalan típusú mese közül választhatsz. A gyerek hasznosan tölti az idejét, és te is lazíthatsz egy kicsit!


Rólunk

mesék

Válogass a mesék sokasága közül!


Népmese

Lányos
mese

Fiús
mese

Mese
kicsiknek

Mese
nagyoknak

 

Milyen jó is az, ha anya vagy apa mesél! De mi van, ha nincs kedve? Vagy fáradt? Vagy már mesélt 10-et is, de a gyerek még többet szeretne? Már rég aludnia kellene, de ő kijárkál a szobájából, mindenféle kitalált indokkal, mert még nem tud elaludni. Közben anya vagy apa már félig alszik!

És itt jövünk mi!

 

MESÉK

Keresd ki a kedvenced!

  • Eredetileg mesefilmet kerestem a neten a kislányomnak, de közben rátok találtam. Megmutattam neki és azóta le sem lehet állítani, újra és újra hallgatja a meséket. Szuperek vagytok, köszönöm!
    Zita, 4 és fél éves Rozi anyukája
  • Nagyon örülök, hogy találtam egy ilyen hasznos oldalt. Sajnos a kisfiammal sokat egyedül vagyunk, a párom külföldön dolgozik, hiányzik neki az apukája, de így ezzel a megnyugtató férfi hanggal egészen jól elvan. Könnyebben el tudom altatni.
    Andrea, a 18 hónapos Ricsike anyukája
  • Imádom a gyerekem, de néha megőrjít, egy perc szabadidőm nincs tőle. Eddig! Mert rátaláltam erre a szuper oldalra és végre a gyerek a mesehallgatáson lóg, nem rajtam!:-)
    Anna, a 3 éves Vivi anyukája